Asun avomieheni kanssa. Olemme olleet yhdessä kaksi vuotta. En ollut kuvitellutkaan yhteenmuuttoa niin nopeasti kuin se tapahtui eli puoli vuotta sitten mutta opiskelun ja työpaikan takia päädyimmekin samaan kaupunkiin ja yhteiseen asuntoon.
    Seksi välillämme oli alusta lähtien aivan ihanaa. Ensimmäisen vuoden aikana pystyin tuskin pitämään näppejäni erossa hänestä saati pitämään ajatuksiani opiskelussa kun mielessäni pyöri vain hänen hikinen, pehmeä vartalonsa.
    Ja ei se seksi nytkään huonoa ole. Vuosien kuluessa toisesta on oppinut paljon, mikä kiihottaa ja mikä ei. Kuitenkin jännitystä ja sitä ensimmäisten kuukausien hekumaa olen alkanut kaipaamaan. Olen yrittänyt korvata sitä ehdotuksilla erilaisista peleistä ja kyselemällä häneltä ideoita mutta hän ei ole kiinnostunut. Hän lähinnä pitää minua hiukan hulluna kun ehdottelen yhteisiä pelejä ja leikkejä tai selailen seksivälineliikkeiden nettisivuja.
    Seksin määrä on tästä syystä kyllä vähentynyt. Jos en jaksa tai ei haluta käännän kylkeä, eihän seksistä muuta iloa ole kuin orgasmi.